اخذ جواز تاسیس

به جوازی که افراد اعم از حقوقی یا حقیقی جهت انجام یک فعالیت تولیدی – اقتصادی اخذ می کنند جواز تاسیس گفته میشود.

جواز تاسیس به دارنده ی آن اجازه می دهد در یکی از شهرک های صنعتی که در جواز تاسیس قید گردیده مشغول به تولید محصولی باشد که در جواز تاسیس ذکر شده است. مرجع صدور جواز بر حسب نوع فعالیت متفاوت می باشد.

این مجوز یا گواهی درواقع بعنوان موافقت اصولی (اولیه) ایست که به متقاضی جواز تاسیس در زمینه های تولید ،بسته بندی، مونتاژ ، طراحی آسانسور ، فنی مهندسی و … اجازه داده میشود تا نسبت به انجام فعالیت های مذکور در محدوده ای که خود سازمان در نظر گرفته است فعالیت نماید.

به عبارت دیگر جواز تاسیس گواهی است که به دارنده ی آن اجازه می دهد در یکی از شهرک های صنعتی ، مناطق مجاز ، ناحیه صنعتی یا منطقه صنعتی که در جواز تاسیس قید گردیده مشغول به تولید محصولی باشد که در جواز تاسیس ذکر شده است.

جواز تاسیس در دو نوع حقیقی و یاحقوقی (شرکتی) صادر می گردد که هر کدام شرایط خاص خود را دارند که باید از طرف سازمان مربوطه احراز گردد.

در نگاهی دیگر جواز تاسیس از طرفی بابت طرح های اولویت دار صادر گردد و هم برای طرح های غیر اولویت دار است .

مدارک اخذ جواز تاسیس

عبارتند ازکپی شناسنامه از تمامی صفحات ، کپی کارت ملی ، کپی کارت پایان خدمت ، تکمیل فرم پرسشنامه اخذ جواز تاسیس یا طرح توجیهی برای اشخاص حقیقی الزامی است همچنین مدارک لازم جهت اخذ جواز تاسیس حقوقی یا شرکتی عبارتند از کپی آگهی تأسیس شرکت ،

روزنامه رسمی تأسیس شرکت ، کپی آگهی آخرین تغییرات شرکت ، کپی کارت ملی و شناسنامه و پایان خدمت مدیر عامل شرکت، ارا ئه کپی شرکتنامه یا اظهارنامه شرکت ، مهر شرکت و سربرگ شرکت همچنین تکمیل فرم پرسشنامه اخذ جواز تاسیس

اخذ جواز تاسیس با در نظر گرفتن نوع محصولات از وزارت صنعت و معدن و تجارت و یا جهاد کشاورزی و یا سایر ارگانهای ذیصلاح صورت می گیرد .

ضمنا برای اخذ بعضی از کالاها مانند ابزارهای پزشکی (سرنگ ، نخ جراحی ، لوازم آزمایشگاهی …. )،کارخانه های داروسازی،کارخانه های غذایی و … باید مجوز از وزارت بهداشت اخذ گردد .

 اعتبار جواز تاسیس

 اعتبار جواز تاسیس به مدت زمان یکسال اعتبار دارد و بعد از گذشت زمان یکسال با توجه به میزان پیشرفت و نظر کارشناس قابل تمدید بوده و در صورت عدم اقدام از سوی متقاضی، جواز خود به خود از اعتبار خارج می گردد و باطل می شود(برای تمدید جواز خود با ما در تماس باشید).

تمدید جواز تاسیس

با توجه به اينكه اعتبار جواز تاسيس یکساله مي باشدبنابراین پس از پایان موعد یکساله با تقاضای دارنده جواز تاسيس و پس از تاييد كارشناس مربوطه تمديد جواز تاسیس انجام مي شود که مدت زمان انجام کار با توجه به شرایط متغییر می باشد.

مدت زمان انجام كار : برحسب شرایط متغیر است

انتقال جواز تاسیس

همچنین جواز تاسیس را می توان به غیر انتقال داد ولی بهتر آن است که از ابتدا برای اخذ جواز تاسیس اقدام گردد مگر در مواقعی خاص . برای اخذ جواز تاسیس ابتدا باید در سایت بهین یاب که بابت ثبت نام و پیگیری اختصاص داده شده است،

ثبت نام کرده و پس از اخذ username) و  password نام کاربری و رمز عبور ثبت نام جواز تاسیس) نسبت به ثبت نام در سایت بهین یاب و نوشتن طرح توجیهی و پرسش نامه و مشخصات لازمه اقدامات لازم را انجام نمود.

پس از این مرحله باید منتظر بود تا ثبت نام توسط ارجاع دهنده به کارشناس یا همان سرپرست کارشناسان باز بینی شود و به کارشناس مربوطه ارجاع داده شود و در صورت عدم ایراد منجر به صدور جواز تاسیس شود که خود مراحل گوناگونی را باید طی کند.

کد آیسیک

در هنگام اخذ جواز تاسیس باید به این مساله مهم توجه نمود که در یک جواز تاسیس کالاهای مرتبط با هم باید ذکر گردد که کد آیسیک های ( ISIC ) هم راستا داشته باشند و فرآیند تولیدشان از لحاظ ماهیت و خط تولید با یکدیگر نزدیک باشد

( به عنوان مثال لوازم آرایشی و لوازم برقی با هم در یک جواز نمی توانند بیایند چون که از یک گروه و کد آیسیک نیستند. ) چون هر کالا یک کد آیسیک دارد که باید به هم نزدیک باشند .

جوازتاسیس پیش نیاز اخذ پروانه بهره برداری می باشد .

درباره جواز فنی مهندسی نیز باید پس از اخذ جواز فنی مهندسی نسبت به اخذ پروانه مهندسی اقدام نمود . پس از اینکه جواز تاسیس صادر گردید ،یک نسخه از آن(رونوشت) جهت اطلاع به دستگاهاي دولتي ذيربط ، دفتر آمار و اطلاع رساني وزارت صنايع و معادن ،

سازمان حفاظت محيط زيست ، وزارت كار و امور اجتماعي ، اداره كل نظارت بر امور داروئي و اداره كل نظارت بر مواد غذايي ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ( در مورد فعاليتهاي صنعتي مرتبط با صنايع غدايي ، بهداشتي و آرايشي ارسال مي شود.

پس از اخذ جواز تاسیس متقاضی می تواند نسبت به دریافت نامه زمین نسبت به اخذ زمین با متراژ ذکر شده در جواز تاسیس اقدام نماید که درخواست زمین می تواند در شهرک های صنعتی مصوب سازمان صنعت و معدن و تجارت(سازمان صنایع) باشد.

برخی زمین ها در برخی شهرک ها به صورت اقساط و شرایط ویژه نیز به فروش می رسد.لازمه خرید زمین اخذ جواز تاسیس می باشد

با اخذ جواز تاسیس هماهنگي هاي لازم به منظور ارائه خدمات به موقع و تسريع در امور متقاضيان جهت سرمايه گذاري در احداث واحدهاي صنعتي به وجود می آید .

مزایای اخذ جواز تاسیس

  • تخصیص زمین صنعتی در شهرکهای صنعتی به نرخ مصوب دولتی با پرداخت تنها 30% نقد و 70% اقساط 36 ماهه (هر سه ماه یک قسط
  • ثبت برند فارسی برای محصولات در اداره ثبت علائم تجاری
  • امکان شرکت در نمایشگاههای تجاری داخلی و خارجی
  • امکان دریافت وام و تسهیلات دولتی و بانکی با سود تولیدی و تنفس یک الی دو سال و بازپرداخت بلند مدت و بهره کم
  • در دسترس بودن پیش طرح توجیهی (PFS) تایید شده توسط کارشناسان مرجع صادر کننده برای ارائه و جذب سرمایه گذاری
  • استفاده از مزایای معافیت مالیاتی البته بعد از بهره برداری از محصول و جواز تاسیس

استفاده از مزایای جواز تاسیس در صورتی مثمر ثمر است که مجری طرح بطور واقعی و مستمر در اجرای یک پروژه تولیدی فعالیت مستمر داشته باشد .

جواز تاسیس جهاد کشاورزی

جواز تاسیس جهاد کشاورزی را می توان، مجوزی نامید که به اشخاص حقیقی و یا اشخاص حقوقی جهت سرمایه گذاری داخلی یا خارجی و یا فعالیت در زمینه های مختلف کشاورزی … داده می شود .

با عنايت به  ماده 8 قانون تشكيل وزارت جهاد كشاورزي مصوب 1379 و همچنين تصويب نامه 39107 ـ 29/7/1383 هيئت وزيران و الحاقيه 20551-18/4/84، وزارت جهاد كشاورزي مي تواند نسبت به صدور جواز تاسيس و بهره برداري و توسعه براي طرحهاي صنايع تبديلي و تكميلي كشاورزي در مقياس كوچك اقدام نمايد.

جواز تاسیس جهاد کشاورزی درواقع بعنوان موافقت اصولی (اولیه) ایست که به متقاضی جواز تاسیس در زمینه های تولید ی،بسته بندی، و در کل فعالیت های مختلف کشاورزی،دامداری،دامپروری،پرورشو… اجازه داده میشود تا نسبت به انجام فعالیت های مذکور در محدوده ای که خود سازمان در نظر گرفته است فعالیت نماید.

مديريت صنايع كشاورزي بر اساس مصوبات مذكور عمدتا در زمينه تبديل و فرآوري محصولات كشاورزي فسادپذير فعاليت مي نمايد كه موارد ذيل را بر اساس كدهاي آيسيك شامل مي شود:

– توليد و عمل آوري و حفاظت از فساد گوشت و محصولات گوشتي (كدهاي 1511)
– 
عمل آوري و حفاظت از فساد آبزيان و محصولات حاصل از آبزيان (كدهاي 1512)
– 
عمل آوري و حفاظت از فساد ميوه و سبزيجات (كدهاي 1513)
– 
روغن كشي از دانه هاي روغني (قسمتي از كدهاي 1514)
– 
فرآورده هاي لبني (كدهاي 1520)
– 
ذرت خشك كني، پودر سبزيجات و ميوه جات، برنج كوبي و فرآوري برنج (قسمتي از كدهاي 1531)
– 
صنايع تبديلي مرتبط با انواع ميوه، سبزي، صيفي، چاي، (محصولات حاصل از) تخم پرندگان و ساير حيوانات، (پاك كردن، درجه بندي و بسته بندي) حبوبات، انواع بذر و عسل طبيعي (قسمتي از كدهاي 1549)
– 
توليد غذاي آماده براي حيوانات به استثناي كنسانتره و مكملهاي غذايي (قسمتي از كدهاي 1533)
– 
كود از ضايعات كشاورزي و فضولات حيواني (قسمتي از كدهاي 2412)
– 
انواع صنايع تبديلي خرما (كدهاي 15421330-15511130-15492436 و 15131445)
– 
انواع عرقيات (عصاره و اسانس) گياهي (قسمتي از كدهاي 1549 و كدهاي 24231913-15541116-24231971)

جواز تاسیس جهاد کشاورزی در دونوع حقیقی و یاحقوقی(شرکتی) صادر می گردد که هر کدام شرایط خاص خود را دارند که باید از طرف سازمان مربوطه احراز گردد. جوازتاسیس جهاد کشاورزی پیش نیاز اخذ پروانه بهره برداری جهاد کشاورزی میباشد.

در مراحل اخذ جواز تاسیس جهاد کشاورزی نیزاولويتهاي صنايع تبديلي و تكميلي وجود دارد که معمولا بر اساس اولویت سالانه تغییر می یابد که می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

فرآوري ميوه جات و سبزيجات
انواع سردخانه
درجه بندي و بسته بندي ميوه جات و سبزيجات (بويژه سيب زميني)
بسته بندي و فرآوري تخم مرغ
فرآورده ها و محصولات گوشتي
بسته بندي حبوبات

مراحل كلي احداث واحد صنعتي (كارخانه يا كارگاه) در حوزه جهاد کشاورزی به شرح ذیل می باشد:

– اخذ جواز تاسيس جهاد کشاورزی

– احداث واحد صنعتي مورد نظر

– تمديد جواز تاسیس جهاد کشاورزی (در صورت نياز)

– اصلاح جواز تاسيس جهاد کشاورزی (در صورت نياز)

– اخذ پروانه بهره برداري جهاد کشاورزی

– اخذ «موافقت با توسعه طرح» و «اصلاح پروانه بهره برداري» پس از اجراي توسعه (در صورت نياز)

– استفاده از «ساير خدمات مديريت صنايع كشاورزي»

مراحل  اخذ جواز تاسيس جهاد کشاورزی:

-جواز تاسيس جهاد کشاورزی براي شروع كارهاي اجرايي و نصب ماشين آلات صادر مي گردد.

– داشتن شرايط عمومي متقاضيان جواز تاسيس جهاد کشاورزی طبق قوانین و ظوابط

– انتخاب عنوان صنعت مورد نظر در حوزه جهاد کشاورزی (نام محصولات صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي)

– در نظر داشتن محدوديتهاي صدور جواز تاسيس جهاد کشاورزی

– ارائه مدارك و اطلاعات لازم براي جواز تاسيس جهاد کشاورزی

– تكميل فرم پرسشنامه جواز تاسيس جهاد کشاورزی و یا تدوین طرح توجیهی مربوطه

– تكميل فرم مشخصات موسسان و شركا

– ارائه موارد مذکور در بالا به صورت يكجا به مديريت صنايع كشاورزي استان (مستقيما يا از طريق شهرستان)

– بررسي كلي توسط كارشناس و تهيه استعلامهاي لازم و پيگيري متقاضي براي اخذ جواب استعلامها و ارائه به كارشناس که معمولا استعلامات از ادارات محیط زیست،دامپزشکی،بهداشت،دارایی،امور اراضی،منابع طبیعی،شهرداری،اداره کار و امور اجتماعی انجام می گردد.

– بررسي و اصلاحات لازم توسط كارشناس مربوطه جهاد کشاورزی واعلام به متقاضی

ـ اگر ارزش ماشين آلات خارجي طرح بالاتر از 500 هزار دلار (يا معادل آن در مورد ساير ارزها) باشد جهت بررسي و صدور جواز تاسيس به دفتر اداره كل صنايع تبديلي و تكميلي ارسال مي گردد

ـ تدوین و تهيه پيش نويس جواز جهاد کشاورزی توسط كارشناس و تايپ آن

ـ تاييد جوازتاسیس جهاد کشاورزی به ترتيب توسط كارشناس، رئيس اداره صنايع تبديلي، مديريت صنايع كشاورزي، معاون صنايع و توسعه روستايي و امضاي رياست محترم سازمان.

ـ ابطال تمبرمالیاتی جوازتاسیس جهاد کشاورزی به مبلغ يكصدهزار ريال توسط متقاضي در مديريت مالي سازمان جهاد کشاورزی

ـ درج شماره و تاريخ جوازتاسیس جهاد کشاورزی و ارائه به متقاضي جواز تاسیس.

ـ ارسال رونوشت جوازتاسیس جهاد کشاورزی به سازمان كار و امور اجتماعي، محيط زيست، نظارت بر مواد غذايي يا دامپزشكي (حسب مورد)، مديريت جهاد كشاورزي شهرستان مربوطه و همچنين متقاضي جهت مراجعه به ادارات مذكور براي اطلاع از قوانين و مقررات و همچنين ارائه كروكي محل احداث طرح مورد نظر.

شرايط عمومي متقاضيان جواز تاسيس جهاد کشاورزی:

ـ تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران
ـ حداقل سن 18 سال تمام
ـ دارا بودن برگه پايان خدمت يا معافيت

مدارك لازم براي صدور جواز تاسيس جهاد کشاورزی:

-مدارک مورد نیاز جهت اخذ جواز تاسیس جهاد کشاورزی حقیقی(شخصی):

-کپی کارت ملی

-کپی شناسنامه

-کپی کارت پایان خدمت

-تکمیل فرم پرسشنامه اخذ جواز تاسیس جهاد کشاورزی (طرح توجیهی)

-اجاره نامه یا سند مالکیت ملک

-پایان کار ملک

-لبخند واعتماد شما

-نکته :کپی مدارک مورد نیاز جهت اخذ جواز تاسیس جهاد کشاورزی می بایستی خوانا بوده و دارای کیفیت بالایی باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ جواز تاسیس جهاد کشاورزیحقوقی(شرکتی):

-کپی آگهی تأسیس شرکت
-روزنامه رسمی تأسیس شرکت
-کپی آگهی آخرین تغییرات شرکت
-کپی کارت ملی و شناسنامه و پایان خدمت مدیر عامل شرکت
-کپی شرکتنامه یا اظهارنامه شرکت
-مهر شرکت

-سربرگ شرکت

-تکمیل فرم پرسشنامه اخذ جواز تاسیس جهاد کشاورزی (طرح توجیهی)

-اجاره نامه یا سند مالکیت ملک

-پایان کار ملک

-لبخند واعتماد شما

محدوديتهاي صدور جواز تاسيس جهاد کشاورزی:

1ـ اشتغال دائم كمتر از 50 نفر در هر نوبت كاري که البته قابل رفع می باشد.
2
ـ جواز تاسيس جهاد کشاورزی براي صنايع شيلاتي منوط به اظهار نظر مثبت مديريت شيلات استان می باشد
3
ـ استقرار صنعت در محدوده شعاع 120 كيلومتري تهران براي بعضي صنايع از نظر محيط زيست داراي محدوديت مي باشد که می بایستی در اخذ جواز تاسيس جهاد کشاورزی مورد توجه قرار گیرد.

مراحل احداث واحد صنعتي در حوزه جهاد کشاورزی:

موارد ذيل مي بايست ظرف 12 ماه اعتبار جواز تاسيس جهاد کشاورزی انجام گردد.
– 
مراجعه به ادارات ذيربط جهت اطلاع از قوانين و مقررات آنها در احداث واحد صنعتي در حوزه جهاد کشاورزی
ـ تهيه زمين به نام صاحب جوازتاسیس جهاد کشاورزی و ارائه تصوير مدارك مالكيت و كروكي آن از طرق ذيل:
الف: املاك شخصي
ب: خريد از ديگران
ج: شركت شهركهاي صنعتي
د: در صورت عدم امكان از طرق فوق، كروكي پيشنهادي از زمينهاي منابع طبيعي (دولتي) را ارائه تا به مديريت امور اراضي معرفي گردد.
تذكر: موارد الف و ب از مديريت امور اراضي (در مورد كاربري) و محيط زيست استعلام خواهد شد.
ـ تهيه و ارائه نقشه ساختماني تائيد شده توسط مهندسین ناظر
ـ اخذ مجوز ساخت (احداث بنا) از بخشداري، شركت شهركهاي صنعتي، شهرداي يا بنياد مسكن (حسب مورد) و ارائه تصوير آن به جهاد کشاورزی و کارشناسان مربوطه.
ـ بنا کردن و احداث ساختمان، تاسيسات، انشعاب آب و برق و محوطه سازي که می بایستی با ماهیت کلی طرح همسو و هم راستا باشد و کلیه ظوابط لازمه رعایت گردد.
ـ خريد و نصب ماشين آلات و راه اندازي آزمايشي آن وتست و امکان سنجی چند باره ماشین آلات.
ـارائه درخواست صدور پروانه بهره برداري جهاد کشاورزی
تذكر: در طول مراحل فوق الذکر متقاضي موظف به موارد ذيل مي باشد:
–  
ارائه گزارش عملكرد هر شش ماه يك بار به کارشناسان مربوطه و بازدید کارشناسان از پروژه و طرح.
– 
در صورت اتمام اعتبار جواز تاسیس جهاد کشاورزی و داشتن عذر موجه مي بايد جهت «تمديد جواز تاسيس جهاد کشاورزی» حداكثر دو بار و هر بار يك سال اقدام نمايد.
– 
در صورت هر گونه تغيير در طرح مي بايست نسبت به «اصلاح جواز تاسيس جهاد کشاورزی» اقدام نمايد

مراحل تمديد جواز تاسيس جهاد کشاورزی:

ـ ارائه درخواست تمديد جواز تاسيس جهاد کشاورزی با ذكر معذورات و گزارش عملكرد به مديريت صنايع كشاورزي استان (مستقيما يا از طريق شهرستان) دلایل و علل تمدید جواز تاسیس جهاد کشاورزی توضیح داده شود.


ـ بررسي و واکاوی توسط كارشناس و تهيه پيش نويس تمديد (از تاريخ اتمام اعتبار به مدت يك سال) و تايپ
ـ صدور تمديد با تائيد كارشناس، رئيس اداره صنايع تبديلي، مديريت صنايع كشاورزي، معاون صنايع و توسعه روستايي و امضاي رياست محترم سازمان
ـ ابطال تمبر به مبلغ پنجاه هزار ريال در مديريت مالي سازمان
ـ درج شماره و تاريخ وثبت در دبیرخانه و ارائه به متقاضي
تذكر: جواز تاسيس جهاد کشاورزی حداكثر دو بار و هر بار يك سال تمديد خواهد شد.

مراحل صدور اصلاحيه جواز تاسيس جهاد کشاورزی:

-در موارد ذیل ممکن است جواز تاسیس جهاد کشاورزی نیاز به اصلاح داشته باشد:

متراژ زمين، زيربنا، برق، آب، سوخت، كاهش ظرفيت، تغييرات سرمايه گذاري و تغيير شركا. براي ساير موارد مي بايست جواز جديد جهاد کشاورزی صادر گردد.

ـ ارائه درخواست اصلاحيه جواز تاسيس جهاد کشاورزی با ذكر دلايل و توجيهات لازم (مستقيما يا از طريق شهرستان). 
ـ بررسي توسط كارشناس و تهيه پيش نويس اصلاحيه و تايپ آن
ـ صدور اصلاحيه با تائيد كارشناس، رئيس اداره صنايع تبديلي، مديريت صنايع كشاورزي، معاون صنايع و توسعه روستايي و امضاي رياست محترم سازمان.
ـ درج شماره و تاريخ وثبت در دبیرخانه و ارائه به متقاضي
-لازم به ذكر است كه اعتبار اصلاحيه، با توجه به مهلت اعتبار جواز تاسيس و يا تمديد آن مي باشد.

مراحل صدور پروانه بهره برداري پس از اخذ جواز تاسیس جهاد کشاورزی:

ـ دارا بودن جواز تاسيس جهاد کشاورزی داراي اعتبار.
ـ احداث واتمام ساختمان، تاسيسات و محوطه سازي در کلیت طرح.
ـ نصب ماشين آلات و راه اندازي آزمايشي و تکمیلی.
-تامين نيروي انساني مورد نیاز وذکر شده در طرح.
-توليد آزمايشي (توان توليد انبوه)
-ـ تكميل فرم «پرسشنامه پروانه بهره برداری جهاد کشاورزیو ارائه آن به مديريت صنايع كشاورزي استان (مستقيما يا از طريق شهرستان) 
ـ تسلیم وارائه تصوير مدارك مربوط به انشعاب برق و آب و پاپان كار ساختماني از مراجع ذيربط و مدارک لازم ديگر در صورت نياز
– كارشناسپس از بررسي موارد فوق، جهت استعلام از ادارات كل محيط زيست، سازمان كار و آمور اجتماعي، نظارت بر مواد غذايي يا دامپزشكي (حسب مورد)، مديريت جهاد كشاورزي شهرستان مربوطه و ساير موارد اقدام مي نمايد و متقاضي موظف به پيگيري و ارائه جواب استعلامها مي باشد.
ـ هماهنگی و بازديد كارشناس استان و تکمیل فرم گزارش فني بازديد و ظرفيت سنجي بر اساس 280 روز کاري و تعداد نوبت کاري فعال و راندمان 80 درصد (توليدات فصلي براساس روز کاري)
ـ تدوین و تهيه پيش نويس پروانه بهره برداری جهاد کشاورزی توسط كارشناس و تايپ
ـ تاييد پروانه به ترتيب توسط كارشناس، رئيس اداره صنايع تبديلي، مديريت صنايع كشاورزي، معاون صنايع و توسعه روستايي و امضاي رياست محترم سازمان.
ـ واريز حق التمبر توسط متقاضي (از 50 الي 150 هزار ريال به نسبت سرمايه گذاري)
ـ درج شماره و تاريخ و ارائه پروانه همراه با مشخصات پروانه به متقاضي
ـ ارسال رونوشت پروانه سازمان كار و امور اجتمالي، محيط زيست، نظارت بر مواد غذايي يا دامپزشكي (بر حسب مورد)، استاندارد و تحقيقات صنعتي، معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و مديريت جهاد كشاورزي شهرستان مربوطه

اصلاح پروانه بهره برداري جهاد کشاورزی:

در حالت کلی اصلاح پروانه بهره برداری جهاد کشاورزی تحت شرایطی امکان پذیر میباشد.در مواقعی که واحد توليدي نسبت به افزايش ظرفيت يا توليد محصولات جديد اقدام نموده باشد، مي تواند تقاضاي اصلاح پروانه بهره برداري را با ذکر اصلاحات و تکميل «پرسشنامه پروانه بهره برداري جهاد کشاورزی» ارائه نمايد.

در اين صورت طبق روال «صدور پروانه بهره برداري جهاد کشاورزی» اقدام و پروانه بهره برداري جديد صادر و پروانه قبلي دريافت و در سوابق نگهداري مي گردد.

جواز طراحی و مونتاژ( The design permits assembly) به پروانه ای اطلاق می شود که برای شرکت هایی که در زمینه آسانسور فعالیت می نمایند تحت شرایط خاصی صادر می شود.

و مجوز صنعتی ای می باشد که جهت کلیه خدمات و عملیاتی که در زمینه طراحی،محاسبه و تامین قطعات و همچنین نصب و راه اندازی آسانسور و خدمات گارانتی و پس از فروش آن صورت می پذیرد توسط سازمان صنعت و معدن و تجارت و نیز همچنین با هماهنگی سندیکای آسانسور و پله برقی برای متقاضیانی که شرایط لازم را حائز می شوند ،صادر میشود.

واین امر جواز طراحی ومونتاژ به منظور ارتقاء سطح كيفي آسانسورهايي كه در كشور عرضه و به فروش مي رسد،می باشد.

و تحت لقای جواز طراحی و مونتاژ ضوابط ومعيارهاو اصول جديدي براي شركتهاي طراحي و مونتاژ آسانسور، جهت طراحي ، ،محاسبه ،تامين قطعات و مجموعه هاي استاندارد و نصب و راه اندازي و خدمات پس از فروش ( سرويس و نگهداري ) تدوین گردیده است.

اصل ماهیت به وجود آمدن صدور جواز و پروانه طراحی و مونتاژ شرکت های آسانسوری ،شناسایی واحد های پویا ،توانمند وصاحب صلاحیت در عرصه کلیه فعالیت های آسانسوری می باشد.به نحوی که فعالیت این شرکت های دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژآسانسوری باعث ارتقاء سطح کیفیت و ایمنی آسانسورهای نصب شده گردد.

زمينه فعاليت شرکت های دارای جواز یا پروانه طراحي ومونتاژ(The design permits assembly) آسانسور:

– فعاليت در زمينه تهیه و فروش آسانسور از طريق طراحي ودیزاین، تامين وتهیه قطعات و مجموعه واقلام و تجهیزات آسانسور، نصب ، راه اندازي و خدمات پس از فروش شامل سرويس و نگهداري با تهيه و ارائه نقشه هاي اجرايي.

پس از تصويب اين دستورالعمل فروش آسانسور فقط توسط شركتهاي داراي پروانه طراحي و مونتاژ آسانسور مجاز مي باشدو سایر افراد حقیقیو حقوقی که دارای مجوز و پروانه طراحی و مونتاژ نیستند مجاز به فروش آسانسور و خدمات بعدی نمی باشند.

– عرضه وارائه آسانسور با رعايت مقررات،ظوابط ومشخصات و استانداردهاي مربوطه كه توسط مراجع ذيصلاح ( سندیکای آسانسوری یا انجمن همگن پله برقی و آسانسور،سازمان صنايع و معادن استان يا موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي استان) اعلام مي گردد.

– انجام بازديد هاو بازرسی های دوره اي از آسانسورهاي فروخته شده و ضمانت و سرويس و نگهداري آنها به مدت حداقل يكسال ( لازم به ذکر می باشد مسئوليت هاي فني و ايمني مرتبط با آسانسورهاي عرضه شده متوجه شرکت های دارای پروانه طراحي و مونتاژ آسانسورمي باشد.(

– امکان سنجی و مديريت اجرايي تامين قطعات و لوازم ومجموعه هاي مختلف آسانسور با رعايت استانداردهاي مربوطه و ظوابط لازمه.

– ارتقاء ،مطالغات دانش پژوه وبهينه سازي و به روز نگهداشتن فن آوريها وتکنولوژی های موجود در صنعت آسانسور.

– کنترل ،شناسايي و معارفه فرآيندها و فن آوريهاي جديد صنعت آسانسور، انطباق و انتقال آنها متناسب با نيازمنديهاي كشوربر اساس استانداردهای موجود.

– تدوین ، تهیه وارائه اطلاعات فني وتخصصی و عمومی در زمينه استفاده بهینه و مطمئن از آسانسور در ساختمانهاي مختلف در تراکم های مختلف از نظر ميزان نيروهاي وارده ناشي از عملكرد آسانسور به سازه، محاسبات ترافيكي ( تعداد ، سرعت ، ظرفيت و سيستم كنترل) و برق مصرفي و ارتقاء پارامترهای مربوطه.

– چک کردن آسانسورهای عرضه شده توسط شركت که بايد داراي بيمه حوادث مسافر و براي كاركنان و پرسنل خود بيمه مسئوليت مدني داشته باشد.

شرايط و ضوابط صدور پروانه طراحي و مونتاژ شرکت های آسانسوریThe design permits assembly :

دارابودن شخصيت حقوقي ثبت شده به عنوان یک شرکت در یکی از قالب های قانون تجارت با موضوع طراحي، تامين قطعات و مجموعه هاي استاندارد، نصب و راه اندازي و خدمات پس از فروش در زمينه صنعت آسانسور

دارابودن دفتر كار حداقل به متراژ40 متربراي شركت و امكانات دفتري و ارتباطي لازمه در شرکت آسانسوری(کاربری دفتر می بایست یا اداری باشد یا تجاری یا صنعتی.)(سند مالکیت رسمی یا اجاره نامه با کد رهگیری)

دارا بودن حداقل يك نفر مسئول فني(مدیر فنی) تمام وقت طبق یکی از شرايط ذیل:

كارشناسي ارشد با حداقل 2 سال سابقه كار مرتبط (20امتياز) در صنعت آسانسور

كارشناسي با حداقل 3 سال سابقه كار مرتبط (5/17 امتياز) در صنعت آسانسور

فوق ديپلم با حداقل 5 سال سابقه كار مرتبط (15)امتياز در صنعت آسانسور

ديپلم با حداقل 7 سال سابقه كار مرتبط (5/12)امتياز در صنعت آسانسور

دارا بودن حداقل دو نفر تكنسين فني تمام وقت با حداقل 3 سال سابقه كارمرتبط در صنعت آسانسور

به ازاي 2 نفر بيشتر5/2 امتياز و نفرچهارم به بعد 1 امتيازمحاسـبه مـي گردد

دارا بودن تجهيزات و لوازم فنی و تخصصی نصب ، راه اندازي ، سرويس و نگهداري ( مكانيكي، برقي ، اندازه گيري و تست) که لازمه یک شرکت آسانسوری دارای جواز و پروانه طراحی مونتاژ می باشد.

كسب حداقل 65 امتياز از جدول مربوطه به احتساب امتیاز شرکت های دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ .

زیاد بودن تعداد مدیران شرکت (به ازاي هر نفر سال 1 امتياز منظور مي گردد) در گرفتن امتیاز بیشتر موثر می باشد.

که به ازاءهرنفرحداكثر8 امتـياز تعـلـق مي گيرد.

– عضويت در سنديكاي صنايع آسانسور و پله برقي ايران که طبق مدارك عضويت ويا تادیه سنديكا باشد،در کسب امتیاز بیشتر موثر می باشد.

– دفتر كار مناسب شركت در صورتی که محل زندگی نباشد در کسب امتیاز بیشتر جهت اخذ جواز و پروانه طراحی و مونتاژ موثر می باشد.

– لوازم و تجهيزات فنی و تخصصی نصب و راه اندازي و سرويس و نگهداري آسانسور در صورتی که مطابق با لیست سندیکای آسانسوری باشد دارای امتیاز مطلوب می باشد.

– سابقه كار شركت در صنعت آسانسور طبق مدارکی که ارائه می گردد به ازاي هر سال يك امتياز منظور مي گرددکه در کسب امتیاز بیشتر جهت اخذ جواز و پروانه طراحی و مونتاژ موثر می باشد.

– کامپیوتر(رایانه) و تجهيزات جانبي ، آرشيو فني و بسته هاي نرم افزاري وسخت افزاری که مربوط به صنعت آسانسور می باشد که براساس فهرست اعلامي تشكل صنعت و معدن و تجارت و سندیکای آسانسور در کسب امتیاز بیشتر جهت اخذ جواز و پروانه طراحی و مونتاژ موثر می باشد.

خطوط تلفن ،لوازم و تجهيزات دفترو ارتباطي ومخابراتی در کسب امتیاز بیشتر جهت اخذ جواز و پروانه طراحی و مونتاژ موثر می باشد.

مواردی که در ارزيابي واحد طراحي و مونتاژ آسانسور برای صدور جواز یا پروانه طراحی و مونتاژ براي آنها امتيازاتي در نظر گرفته خواهد شد:

فعاليت در طرحهاي ملي ( طراحي ، مشاوره و اجراء) وکلیه موارد مختلف ملی در حوزه مربوطه

نوآوري ، ابتكار و دانش فني در حوزه صنعت آسانسور

همكاري با شركتهاي توليد كننده و موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران در صنعت آسانسور

تاليف و ترجمه كتاب و مقاله و تدوين استانداردها و متون علمي و فني در سطوح مختلف صنعت آسانسور و صنایع وابسته

عضويت درمجامع علمي و مهندسي مرتبط با حوزه صنعت آسانسور

شركت در دوره هاي آموزشي و تخصصي و پژوهشی صنعت آسانسور

كتابخانه و آرشيو فني تخصصی در صنعت آسانسور

كامپيوتر و تجهيزات جانبي و بسته هاي نرم افزاري مرتبط با حوزه صنعت آسانسور

لوازم و تجهيزات مونتاژ و نصب، تست و كنترل كيفي به طور کامل

نحوه صدور جواز و پروانه طراحي و مونتاژ(The design permits assembly) آسانسور:

-) درخواست کنندگان و متقاضيان اخذ جواز یاپروانه واحد طراحي و مونتاژ آسانسور(شرکت های آسانسوری) مي بايد مدارك ذیل را تكميل و جهت بررسي و اعتبار سنجی به سازمان صنايع و معادن استان ویا سندیکای آسانسور و پله برقی مربوطه ارائه نمايند :

پرسشنامه شرکت و واحد طراحي و مونتاژ آسانسور.

هولدینگ ثبت شرکت تکسفیر در امر تکمیل نمودن پرسشنامه پروانه واحد طراحي – مونتاژ آسانسور به دنبال جذب رضایت شما متقاضیان محترم می باشد.

تعهد نامه كتبي، مبني بر قبول و رعايت ظوابط کلی و استانداردهاي ملي و كليه مقررات ايمني و استانداردهايي كه از سوي وزارت صنعت و معدن و تجارت و يا موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران یا سندیکای آسانسور و پله برقی ابلاغ مي گردد.

ارائه يك نسخه از مدارك ثبت شركت شامل آگهي تاسيس و روزنامه رسمي ،شرکت نامه یا تقاضانامه یا اظهارنامه ثبتی ،آخرین صورتجلسه تغیرات شرکت،اساسنامه شرکت .

معرفي آدرس ومكان شركت و امكانات موجود در آن.

ارائه وتحویل تصوير مدارك تحصیلی و هویتی و سوابق پرسنل یا مدیرفني تمام وقت شركت (مسئول فني و تكنسين های شرکت(

ارائه نسخه ای از تصوير بيمه حوادث مسافر و بيمه مسئوليت مدني براي كاركنان و پرسنل شركت.

-) مسئول وكارشناس مربوطه نسبت به كنترل وچک کردن مدارك ارسال شده از سوي درخواست کنندگان و متقاضيان و انطباق آن با شرايط و ضوابط اين دستورالعمل اقدام نموده و پس از تاييد نسبت به امتياز دهي حسب جدول امتيازات ،امكانات و نيروي انساني اقدام و در صورت اخذ حداقل 65 امتيازاز 100 امتیاز نسبت به صدور پروانه و جواز طراحي و مونتاژ آسانسور اقدام مي نمايد.

چگونگی تغییرات در شرکت های آسانسوری دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ:

شرکت های آسانسوری در صورت داشتن تغییرات در شرکت خود می بایست یک نسخه از تغییرات شرکت را به سازمان صنعت و معدن و تجارت استان خود یا به سندیکای آسانسوری تسلیم نمایند.

جابجایی و تغییر آدرس یک شرکت آسانسوری دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ از یک استان به استان دیگر مستلزم تادیه و موافقت هر دو سازمان صنایع و معادن مبداء و مقصد می باشد و با حفظ و رعایت اصول شیوه نامه پروانه طراحی و مونتاژ میسر می باشد.

مدت اعتبار، تمديد و يا ابطال پروانه طراحي و مونتاژ آسانسور :

-) مدت اعتبار جواز وپروانه هاي طراحي و مونتاژ شرکت های آسانسوری از تاريخ صدورمجوز سه سال بوده و بعد از 3 سال در صورت دارا بودن شرايط مندرج در ماده 2 اين دستورالعمل و كسب حداقل 65 امتياز و شرايط زير تمديد مي گردند:

اجراي و نصب و تحویل کامل حداقل 6 دستگاه يا 30 طبقه آسانسور كه تاييديه شركتهاي بازرسي كننده داراي صلاحيت را به طور کامل دريافت نموده باشند.

رعايت تعهدات كتبي ارائه شده به وزارت صنعت و معدن و تجارت و نداشتن حكم محروميت از ادامه فعاليت و يا ابطال پروانه شركت دارای پروانه و جواز طراحی و مونتاژ آسانسوری.

-) در صورت فراهم نشدن شرايط تمديد پروانه طراحی و مونتاژ آسانسوری از طرف شرکت آسانسوری دارای صلاحیت ظرف مدت 3 سال اوليه به مدت يكسال پروانه شرکت تعليق و در صورت عدم احراز شرايط بند الف اين ماده در پايان دوره يكساله پروانه مربوطه شرکت آسانسوری ابطال مي گردد.

-) مرجع ذیصلاح مربوطه که سازمان صنايع و معادن می باشد، مي تواند در صورت سهل انگاري و عدم رعايت مقررات و استانداردهاي مصوب توسط دارنده پروانه طراحی و مونتاژ آسانسوری، نسبت به ابطال پروانه شرکت آسانسوری مربوطه اقدام نمايد.

شرایط فعالیت شرکت های دارای جواز و پروانه طرلحی و مونتاژ آسانسور در استانهای دیگر:

اگر شرکت دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ اقدام به فروش و نصب آسانسور در پروژ ه ای در استان دیگر نماید می بایست جهت خدمات پس از فروش و اداء تعهدات خود در آن استان شعبه ای را طبق ظوابط سازمان صنایع و معادن تاسیس نماید یا یک شرکت دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور را به سازمان صنایع و معادن معرفی نماید

ارائه آمار و اطلاعات توسط شرکت های دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ آسانسوری:

شرکت های دارای پروانه طراحي و مونتاژ آسانسور بايد آمار فروش آسانسورهاي خود را با ذكر مشخصات مربوطه هر شش ماه يكبار به معاونت امور توليد سازمان صنايع و معادن استان مربوطه ارسال نمايند.

– سازمان صنعت و معدن و تجارت استانها موظف به ارسال يك نسخه از پروانه هاي طراحی و مونتاژ آسانسور صادره به معاونت امور توليد و دفتر آمار و اطلاع رساني وزارت صنايع و معادن و موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مي باشند

شرایط ایجاد شعبه نمایندگی شرکت های آسانسوری دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ در سایر استانها:

شرکتی که دارای جوازو پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور می باشد اگر بخواهد در استان دیگر تاسیس شعبه نماید می بایست درخواستی در این رابطه به سازمان صنعت و معدن و تجارت ارائه نماید و مدارک لازم را جهت احراز هویت تسلیم نماید و 2 نفر تکنسین یا پرسنل فنی تمام وقت وفق ظوابط معرفی نماید.

   –دارابودن دفتر كار حداقل به متراژ40 متربراي شعبه و نمایندگی شركت و امكانات دفتري و   ارتباطي لازمه در شرکت آسانسوری(کاربری دفترشعبه می بایست یا اداری باشد یا تجاری یا صنعتی.)(سند مالکیت رسمی یا اجاره نامه با کد رهگیری)

داشتن پروانه کسب و عضویت صنفی از اتحادیه مربوطه در آن استان.

هولدینگ ثبت شرکت تکسفیر آماده ارائه کلیه خدمات خود در زمینه اخذ جواز و پروانه طراحی و مونتاژ می باشد.

با ما در تماس باشید.

لیست تجهیزات اداری لازم جهت اخذ جواز و پروانه طراحی و مونتاژ آسانسوری:

كاميپوتر با تجهيزات جانبي      

پرينتر واسکنر

ماشين حساب مهندسي  

ماشين حساب حسابداري تخصصی

فاكس   

خطوط تلفن

كتابخانه تخصصی       

فايل بايگاني وباکس وزوم کن

ميز و صندلي اداري

كپسول آتش نشاني       

كتابخانه و آرشيو حداقل شامل:

استانداردهاي آسانسور EN81، EN82 ،استاندارد ملي و مبحث 15 مقررات ملي ساختمان

كاتالوگ هاي تخصصي مربوط به اجزا شامل: درب هاي اتوماتيك، ريل، موتور گيربكس، سيم بكسل، تراول كابل، بافرها و غيره

ليست ابزارآلات و تجهيزات نصب و راه اندازي و سرويس و نگهداري شرکت های دارای جواز و پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور:

جعبه ابزار (2 دست) شامل

  • آچار تخت (يك دست)
  • آچار رينگي كامل ( يك دست)
  • آچار فرانسه ( يك عدد)
  • چكش            
  • پيچ گوشتي كامل دو سو                     
  • پيچ گوشتي كامل چهارسو                  
  • كاتر              
  • انبردست – دم باريك – سيم چين                    
  • سوهان در انواع مختلف                     
  • دستگاه پرچ               
  • روغندان                    
  • فرچه سيمي               
  • قيچي ورق بر            
  • سيم لخت كن             
  • خار بازكن                 
  • فازمتر                       
  • آچار آلن كامل                       
  • الماس شيشه بري                   
  • سيم سيار                   
  • گونيا             
  • انبر قفلي                   
  • خط كش فلزي                       
  • متر               
  • اره آهن بر
  • تيفور با جرثقيل سقفي (حداقل 5/2) تن
  • دستگاه جوش و ماسك
  • دريل
  • ميني فرز
  • جك دستي ح
  • كوليس
  • تراز بزرگ و كوچك
  • كلاه ايمني
  • كمبربند ايمني
  • گيربكس پمپ
  • چراغ قوه
  • هويه و قلع و قلع كش
  • تستر
  • سوهان ريل
  • جعبه بوكس كامل
  • جاروبرقي يا دمنده (Blower)

جواز فنی و مهندسیEngineering and technical license جوازی است که از سوی سازمان صنعت و معدن و تجارت در حوزه کاربردی سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها و معاونت آموزش،

پژوهش و فناوری وزارت صنایع با هدف اجراي مفاد ماده 1 قانون تمرکز امور صنعت و معدن، سازماندهي، نظارت بر ايجاد و توسعه واحدهاي فني مهندسي در جهت بهره‌برداري از توانمنديهاي آنها در بخش صنعت، معدن و تجارت صادر میگردد.

جواز تأسيس واحد فني مهندسي Engineering and technical license مجوزي است كه پس از بررسيهاي تخصصی كارشناسي در صورت احراز شرايط و كسب امتيازات لازم براساس مفاد ودستورالعمل سازمان صنایع به متقاضيان از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها صادر مي‌گرددو جوازی است که لازمه پروانه فنی و مهندسی می باشد.

پروانه فني مهندسي نیز مجوزي است كه پس از اخذ جواز تأسيس فنی و مهندسیEngineering and technical license، ثبت شركت مهندسی، ايجاد دفتر مهندسي وفراهم نمودن شرایط وامكانات لازم از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارتدر سطح استانی صادر مي گردد.

منظور از زمینه تخصصی ،زمینه اصلی فعالیت شرکت و واحد فنی و مهندسی میباشد که طبق ضوابط سازمان مشخص گردیده است.صدرو جواز و پروانه فنی و مهندسی برای اشخاص حقیقی و حقوقی میسر میباشد.

– شرایط، ضوابط و روش اخذ جواز تاسیس واحد فنی مهندسی Engineering and technical licenseبرای شرکت های متقاضی:

– درخواست کتبی متقاضیان به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و تكميل فرم‌های مربوطه در يكي از زمينه‌هاي تخصصي اعلام شده از سوی سازمان جهت اخذ جواز تأسيس واحد فني مهندسي .

– دارا بودن حداقل مدرك كارشناسي در رشته هاي فني مهندسي مرتبط با زمينه تخصصي مورد تقاضا از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي معتبر داخلي يا خارجي با سوابق تجربي مناسب در زمينه فعاليت مورد نظر باشند.

– متقاضيان تاسيس واحد فني مهندسي بايد 100 امتياز جداول واحد های فنی و مهندسی سازمان صنعت و معدن و تجارت را کسب نمایند تا حائز شرایط صدور جواز تاسیس فنی و مهندسی گردند.

– اشخاص حقوقي به يكي از اشكال زير مي توانند متقاضي دريافت جواز تاسيس واحد فنی و مهندسیEngineering and technical licenseباشند:

– موسسه يا شركت ثبت شده با موضوع مرتبط در مراجع ذیصلاح مربوطه.

– واحد فني مهندسي به عنوان قسمتی از يك واحد توليدي با ساختار تشكيلاتي مصوب و تحت نظارت مستقيم مدير عامل

– موسسه يا شركت که به صورت سرمايه گذاري مشترك (J.V) تاسیس گردیده است و همكاري با سايرسرمایه گذاران، موسسات و شركت هاي داخلي و خارجي (كنسرسيوم) بر اساس قوانين و مقررات جاري كشور را داراست.

اعتبار جواز تاسيس فنی و مهندسی:

اعتبار جواز تاسيس فني مهندسي مانند جواز تاسیس های دیگر حد اکثريكسال مي باشد و تحت شرایط خاص حداكثر براي دوبار و هر بار نيز به مدت يكسال قابل تمديد است.

اعتبار پروانه فنی و مهندسی:

مدت زمان اعتبار پروانه فني مهندسي سه سال مي باشد و پس از آن بنا بر شرایط خاص و کسب امتیاز لازم جهت تمدید،می تواند هر بار به مدت 3 سال تمدید گردد و در صورت عدم کسب امتیازات لازم،ابطال می گردد.

شرايط، ضوابط اخذ پروانه فني مهندسي پس از اخذ جواز فنی و مهندسی:

–    پس از اخذ جواز تاسیس فنی و مهندسی ارائه در خواست کتبی و پس از آن درخواست اینترنتی به سازمان صنعت و معدن و تجارت استان مربوطه مبنی بر تقاضای صدور پروانه فنی و مهندسی.

–    برای حائز شدن شرایط اخذ پروانه فنی و مهندسی می بایست حداقل 250 امتیاز را بر اساس مندرجات ظوابط و بخشنامه صدور پروانه و جواز فنی و مهندسی کسب نمود.

–    متقاضی اخذ جواز و پروانه فنی و مهندسی می بایست حداقل سه پروژه مرتبط با زمينه تخصصي كه مراحل اجرائي خود را طي کرده و به تاييد كارفرما رسیده باشد را به اتمام رسانده باشد.

–    متقاضی اخذ جواز و پروانه فنی و مهندسی می بایست حداقل امکانات لازم جهت ارائه خدمات فنی مهندسی از قبیل دفتر کار مناسب، لوازم دفتری واداری لازم، آرشیو فنی وتخصصی، کتابخانه تخصصی، رایانه و لوازم جانبی آن و سایر تجهیزات مورد نیاز دفتر فنی و مهندسی را دارا باشد

–         ارائه پرسشنامه کامل یا طرح توجیهی مناسب ،متناسب با رشته مورد درخواست جواز و پروانه فنی و مهندسی.

–         برخی از واحد های فنی و مهندسی که داراي جواز تأسيس واحد فني مهندسي كه كمتر از يكسال از موعد آن سپري گرديده باشند تحت شرایط خاصی به طور مستقیم می توانند درخواست پروانه فنی و مهندسی دهند.

–         برای برخی از واحد های فنی و مهندسی که داراي مجوز از شورايعالي انفورماتيك يا رتبه‌بندي از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوری هستند مشروط بر آنكه حداكثر امتياز مربوط به فعاليت در پروژه‌هاي صنعتي و معدني، دوره‌هاي آموزشي و تخصصي مرتبط با خدمات مهندسي و عضويت در انجمن خدمات مهندسي استان مربوطه يا مجامع علمي و مهندسي دارا باشند و امتياز جهت سوابق تحصيلي و شغلي آنها كمتر از 50 نباشد، صدور پروانه فني مهندسي بلامانع خواهد بود.

-زمینه های فعاليت واحدهاي فني مهندسي (شرکت های دارای جواز وپروانه فنی و مهندسی):

شرکت های دارای جواز و پروانه فني مهندسي براساس زمينه تخصصي مندرج در مجوز صادر شده در زمينه‌هاي ذيل مي توانند مشغول به فعالیت باشند :

– پژوهشات و مطالعات كلان بخشي و امكان سنجي ومطالعه،پژوهش،طبقه بندی، شناسائي و معرفي فرآيندها و فن آوري هاي جديد، انتقال و انطباق آنها با ظوابط ،شرايط و برنامه‌هاي توسعه صنعتي و معدني كشور

-امکان سنجی، شناسائي و معرفي فن آوري هاو تکنولوژی های مرتبط با محيط زيست و كاهش آلودگيهاي ناشي از فعاليت هاي صنعتی، معدني وتجاري وتخصیص و ارائه سيستم هاي مدرن ونوين مديريتي و توسعه بخشی به منظور افزايش بهره وري واحدهاي توليدي و تجاري در چرخه صنعت پویا.

– مدریت سازمانی،مديريت اجرا، بازرسي فني و محتوا و نظارت بر پروژ ه هاي صنعتي، معدني و تجاري

– توسعه وارائه خدمات فني مهندسي در زمينه مهندسي ارزش و سيستم‌هاي مديريت كيفيت وکنترل کیفیت.

– تدوين استانداردهاي دقیق صنعتي، معدني و تجاري و استانداردهای کلی

– پژوهش های آزمایشگاهی و صنعتی و ارائه خدمات آزمايشگاهي وفنی صنعتي و فنّي و كاليبراسيون در بخش صنعت، معدن و تجارت وکلیه بخش های صنعت

– آموزش،تدوین، طراحي و پياده‌سازي نرم افزارهاي تخصصی و عمومی مهندسي در بخش صنعت، معدن و تجارت ونقشه کشی و طراحي انواع محصول، فرآيند و تهيه مدارك فنّي

– پیاده سازی،استقرار،جانماییو طراحي خطوط و بهينه سازي روشهاي توليد در کلیه حوزه صنعت

-تدوین و ارائه خدمات فني مهندسي به منظور بالا بردن كيفيت محصولات توليدي ‌و خدمات تجاري سازی و انطباق آنها با استانداردهاي‌صنعتي و تجاري ‌معتبر.مدلینگ و نمونه سازي و مهندسي معكوس پیلوت و نمونه های فنی و مهندسی

– ارائه خدمات فني مهندسي انواع کالا به منظور توسعه شبکه و اتوماسيون و بهينه‌سازي و به روز نگه‌داشتن فن‌آوريهاي نوین صنعتي، معدني وتجاري در کلیه حوزه های فنی و مهندسی

– پیاده سازی و ارائه کلیه خدمات فني مهندسي در زمينه تولید،نصب، راه اندازي، نگهداري و تعمير واحدهاي صنعتي، معدني و تجاري در کلیه حوزه های فنی و مهندسی

– ارائه خدمات فني مهندسي در زمينه كاهش پس ماندها و ضايعات صنعتي، معدني و تجاري، بازيافت و بهينه‌سازي مصرف انرژي در صنعت، معدن و تجارت وپیاده سازی انرژی های نو.

برای اخذ هر گونه جواز و پروانه فنی و مهندسی با مشاوران هولدینگ تکسفیر در تماس باشید.

گامی مطمئن در راستای بهینه سازی هدف شما با گروه مشاوره خدمات جوازکسب هولدینگ آدلان
با ما همراه باشید

جواز کسب یا همان پروانه کسب یک نوع مجوز به حساب می آید که قانونی است ودارای طبقه بندی خاصی می باشد و برای شروع و ادامه کسب و کار یا حرفه به شکل موقت یا دائم، به شخص یا اشخاص صنفی برای یک مکان مشخص یا وسیله کسب معین صادر می گردد.

پروانه کسب موقت جواز کسبی است که فقط یک بار و به مدت یک سال می باشد، وچون شخص متقاضی بعضی از شرایط جواز کسب دائم را دارا نبوده است صادر می گردد، در صورتی که پروانه یا جواز کسب دائم به مدت ۵ سال یا بیشتر است که تحت شرایط خاصی صادر می گردد.

هنگامی که پروانه یا جواز کسب موقت منقضی شود، اخطار یک ماهه برای تبدیل جواز کسب موقت به پروانه دائم یا تمدید پروانه دائم برای شما صادر خواهد شد که در صورتی که اقدامی صورت نگیرد، جواز کسب باطل می شود و واحد صنفی بدون پروانه کسب می شود و از درجه اعتبار ساقط می شود.

لذا بعد از اینکه پروانه موقت را گرفتید باید بلافاصله اقدام به تمدید یا تبدیل آن نمایید و در صورتی که جواز کسب، دائم است باید هر ۵ سال یکبار آن را تمدید نمایید. مبالغی به صورت حق عضویت سالیانه از اتحادیه های مربوطه دریافت می گردد.

برخی از مشاغل علاوه بر اخذ جواز کسب ، احتیاج به مجوز دیگری دارند که تنها به متخصصان آن داده می شود و اشخاص می بایست دارای تخصص های کافی باشند.

این پروانه گواهینامه ای است دال بر داشتن مهارت انجام کارهای تخصصی و فنی که توسط مراجع ذی صلاح داده می شود.

در صورتی که متقاضی دارای شرایط لازم برای پروانه تخصصی و فنی نداشته باشد، یک شخص شاغل که پروانه تخصصی و فنی در واحد صنفی دارد برای صدور پروانه کسب مشروط که به نام متقاضی باشد کافی می باشد.

مشاغلی که تخصصی بوده و احتیاج به جواز تخصصی دارند به طور مفصل در آیین نامه دبیرخانه هیات عالی نظارت که توسط وزیر بازرگانی تصویب شده است، بیان شده است.

در صورتی که شخص صنفی، برای انجام فعالیت، پروانه جواز کسب بگیرد، کار خود را در محل ثابت یا سیار شروع نماید، درحقیقت یک واحد شغلی تشکیل داده است که به آن واحد صنفی می گویند.

طبق قانون نظام صنفی، فعالیت واحدهای صنفی سیار در محل ثابت، فقط با اخذ مجوز کسب برای همان محل قانونی می باشد.

در صورتی که محلی واجد شرایط برای استقرار چند واحد صنفی باشد، می تواند به عنوان محل ثابت کسب، توسط یک یا چند فرد صنفی، پس از اخذ پروانه یا جوازکسب از اتحادیه یا اتحادیه های مربوطه، مورد استفاده قرار گیرد.

مدارک اخذ جواز کسب

– ارائه این مدارک جهت اخذ جواز کسب الزامی است عبارتند از :

سند مالکیت یا اجاره نامه معتبر، کپی کارت ملی ، کپی تمامی صفحات شناسنامه ، کپی کارت پایان خدمت ، کپی آخرین مدرک تحصیلی(حداقل سیکل)، 6 الی 12 قطعه عکس سه در چهار رنگی ، کروکی محل، گر شرکت باشد کلیه مدارک شرکت و رضایتنامه شرکاء و غیره

تمدید جواز کسب

جهت تمدید جواز کسب ، دارنده جوار کسب دائم قبل از فرارسیدن تاریخ انقضای پروانه خویش با ارائه مدارکی نسبت به تمدید پروانه اقدام می نمایند ، در صورت هرگونه تغيير در مدارک هويتي و يا فقدان آنها در سابقه پرونده صنفي ارايه اصل و تصوير تمام صفحات شناسنامه ۱ سري ،

اصل و تصوير پشت و روي كارت پايان خدمت نظام وظيفه يا معافيت دائم يا پزشكي ۱ برگ (به استثناي اشخاص داراي بيش از ۵۰ سال سن تمام) ، اصل و تصوير کارت ملي پشت و رو (۱برگ)، ۶ قطعه عکس پرسنلي ۴×۳ جديد و ارائه تأييديه کدپستي از اداره پست منطقه الزامی می باشد .

تجربه نشان داده است که وقتی شخصی می خواهد تجارتی را راه اندازی نماید،ابتدا به ساکن به دنبال مرجع صادر کننده مجوز یا جواز کسب آن حرفه می گردد.

هلدینگ آدلان با امکان سنجی سوالاتی که ممکن است در ابتدای راه برای هر شخصی اعم از حقیقی یا حقوقی به ذهن خطور کند

جوابی دارد که از کانال مشاوران متخصص و با تجربه خود در اختیار شما هم وطنان گرامی قرار داده تا شما عزیزان بتوانید با عزمی راسخ کلیه امور مربوط به اخذ جوازکسب یا پروانه کسب و … را به کاردانانی زبده شرکت آدلان در سمنان بسپارید.

مجوز بهداشت در مجموع به پروانه مسئول فنی،پروانه بهره برداری و پروانه ساخت ، مجوز ورود، ترخیص و صادرات محصولات که مشمول قانون مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی می شود اطلاق می شود و نیازمند تمامی مدارک می باشد.

لازم به ذكر است پروانه تاسيس بهداشت از پروانه هاي بهداشتي حذف شده است . همچنين پيش نياز پروانه هاي بهداشتي دارا بودن پروانه بهره برداري از وزارت صنايع و يا سازمان جهاد كشاورزي مي باشد .

جواز بهداشتی صادرات به مجوزی گفته می شود که یک محصول بدان نیاز دارد که تائیدیه نهاد رسمی بهداشتی را اخذ نماید. صادرات از جمله مواردی می باشد که بابت آن می بایست استانداردهای بهداشتی محصول اخذ گردد.

جواز بهداشتی صادرات شامل تمامی مجوزاتی می باشد که سازمان غذا و دارو صادر می نماید و همچنین پروانه بهره برداری بهداشت، پروانه ساخت بهداشت و استانداردهای بهداشتی که طی آزمایشات آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو حاصل می گردد.

جواز بهداشتی واردات نیز به مجوزی گفته می شود که جهت ورود یک محصول از خارج از کشور مبدا می بایستی از بالاترین نهاد بهداشتی آن کشور مبدا اخذ گردد که معمولا سازمان غذا و دارو نامیده می شود.

یک محصول که جزء لیست اقلام مجاز بهداشتی ورود به کشور محسوب می گردد جهت ورود به کشور می بایستی جواز بهداشتی واردات اخذ نماید.

جواز بهداشتی واردات شامل ثبت منبع اولیه محصول ، اخذ گواهی gmp ، اخذ گواهی ویژوال ، موافقت کمیسیون ورود محصول و … می باشد. برای محصولاتی که در داخل کشور به خودکفائی تولید رسیده اند و نیاز به حمایت دارند جواز بهداشتی واردات محصول صادر نمی گردد.

برای بعضی از محصولات نیز که از بعضی کشورها درخواست جواز بهداشتی واردات می نمایند نیز بنا بر سیاست های دولت و سازمان غذاو دارو جواز بهداشتی واردات مورد موافقت قرار نمی گیرد.

هرنوع مواد غذایی خارجی ، هرنوع داروی خارجی و یا هرنوع مواد آرایشی ، بهداشتی، آشامیدنی و غیره که از خارج از کشور وارد می شود می بایستی جواز بهداشتی واردات اخذ نماید.

شرکت های تاجر واردکننده می بایست برای اخذ جواز واردات بهداشتی لیست محصولات خود را طی درخواستی به اداره مربوطه در سازمان غذا و دارو تسلیم نمایند.

مجوز های سازمان غذا و دارو به چند دسته کلی تقسیم میشود از جمله این مجوز ها می توان به پروانه بهره برداری بهداشت ، سیب سلامت ، شناسه ی نظارت کارگاه ، موافقت نامه اصولی بهداشتی ، پروانه های ساخت بهداشتی میتوان اشاره نمود.

برای اخذ هر یک از موارد فوق که جزو مجوز های بهداشتی سازمان غذا و دارو محصوب میشوند میبایست مجوزی دال بر تولید از سازمان های مربوطه از جمله سازمان صنعت و معدن و تجارت ، سازمان جهاد کشاورزی ، اتاق اصناف ، اتحادیه ها اخذ نمود

و بعد با رعایت ضوابط و دستورالعمل ها و با ثبت نمودن علامت تجاری نسبت به اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو اقدام نود اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو مستلزم رعایت اصول و موازین بهداشتی میباشد لذا پیشنهاد میگردد بنابر اخذ مجوز در صنوف مختلف با کارشناسان خبره ما در تماس باشید تا ا مشاوره ی کارشناسی و امکان سنجی مراحل اخذ مجوز ها را سریعا و در کوتاه ترین زمان ممکن به پایان برسانید

جواز بسته بندی )License Packaging(  همان گونه که از نامش بر می آید برای بسته بندی انواع اقلام مختلف در زمینه های گوناگون صادر می گردد.

جواز بسته بندیLicense Packaging(را می توان، جوازی نامید که به اشخاص حقیقی و یا اشخاص حقوقی جهت سرمایه گذاری داخلی یا خارجی جهت بسته بندی در زمینه های مختلف بسته بندی داده می شود .

جواز بسته بندی یا گواهی بسته بندی درواقع بعنوان موافقت اصولی بسته بندی(اولیه) ایست که به متقاضی جواز بسته بندی در زمینه های مختلف بسته بندی اجازه داده میشود تا نسبت به انجام فعالیت های مذکور در محدوده ای که خود سازمان در نظر گرفته است فعالیت نماید

به عبارت دیگر جواز بسته بندی )License Packagingگواهی است که به دارنده ی آن اجازه می دهد در یکی از شهرک های صنعتی ، مناطق مجاز ، ناحیه صنعتی یا منطقه صنعتی که در جواز تاسیس قید گردیده مشغول به بسته بندی محصولی باشد که در جواز تاسیس ذکر شده است.

جواز بسته بندیLicense Packagingدر دونوع حقیقی و یاحقوقی(شرکتی) صادر می گردد که هر کدام شرایط خاص خود را دارند که باید از طرف سازمان مربوطه احراز گردد.

اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(با در نظر گرفتن نوع محصولات بسته بندی از وزارت صنعت و معدن و تجارت و یا جهاد کشاورزی و یا سایر ارگانهای ذیصلاح صورت می گیرد .

جواز جواز بسته بندی)License Packaging(را می توان به غیرانتقال داد ولی بهتر آن است که از ابتدا برای اخذ جواز جواز بسته بندی)License Packaging(اقدام گردد مگر در مواقعی خاص. جواز جواز بسته بندی)License Packaging(را می بایستی از مرجع ذیصلاحی که مربوط به کالای مورد نظر است،اخذ نمود.

جواز بسته بندی را میتوان از مراجع ذیصلاح ذیل اخذ نمود که بعضی از این ادارات مرتبط با یکدیگر می باشند:

–   جواز بسته بندی ازسازمان صنعت و معدن و تجارت

– جواز بسته بندی از سازمان جهاد کشاورزی

– جواز بسته بندی از مجمع امور صنفی

جواز بسته بندی از اتحادیه

– جواز بسته بندی از بهداشت

جواز بسته بندی از اداره کار(جواز تولید مشاغل خانگی(

– جواز بسته بندی از صنایع دستی و گردشگری

برای اخذ انواع جواز بسته بندی با مشاوران ما در تماس باشید

جواز بسته بندی نسبت به جواز تولید آسان تر اخذ میگردد و با توجه به ظوابط استقرار مربوط به اداره حفاظت از محیط زیست جواز بسته بندی در داخل محدوده و شعاع 120 کیلومتری راحت تر اخذ میگردد.

البته جواز بسته بندی کالاهای مختلف با یکدیگر متفاوت است که هر یک شرح حال خود را می طلبد.با هولدینگ تکسفیر در تماس باشید تا از شرایط روز در زمینه اخذ جواز بسته بندی مطلع گردید.

بنا بر نوع مرجع صادر کننده جواز،نکات مهمی می باشد که می بایست در اخذ جواز بسته بندی(License Packagingبدان توجه نمود که در ذیل به برخی موارد اشاره می گردد:

محل وقوع کارگاه یا کارخانه ای که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(مورد نظر است.

متراژکارگاه یا کارخانه ای که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(مورد نظر است.

استانداردهای موجود در کارگاه یا کارخانه ای که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packagingمورد نظر است.

فاصله کارگاه یا کارخانه ای که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(مورد نظر است با بعضی از مشاغل.

نوع پایان کار کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(مورد نظر است.

بررسی امور مالیاتی کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندیLicense Packaging(مورد نظر است.

– بررسی امور شهرداری کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندیLicense Packaging(مورد نظر است.

– بررسی امور اراضی کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(مورد نظر است.

– بررسی امور منابع طبیعی کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(مورد نظر است.

– بررسی امور زیست محیطی کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packaging(مورد نظر است.

– بررسی امور مربوط به اماکن کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packagingمورد نظر است.

– بررسی امور مربوط به بهداشت کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packagingمورد نظر است.

بررسی امور مربوط به سند مالکیت کارگاه یا کارخانه که برای اخذ جواز بسته بندی)License Packagingمورد نظر است.

جواز بسته بندی )License Packaging(گاهی به صورت ذیل نیز طبقه بندی می گردد:

– جواز بسته بندی کارگاهی

– جواز بسته بندی کارخانه ای

– جواز بسته بندی صنعتی

– جواز بسته بندی صنفی

جواز بسته بندی خانگی

– جواز بسته بندی بهداشتی

برای اخذ جواز بسته بندی خود در زمینه های مختلف با متخصصان جواز بسته بندی در هولدینگ تکسفیر در تماس باشید.

جواز بسته بندی بر اساس ماهیت بسته بندی نیز ممکن است به شرح ذیل طبقه بندی گردد:

– جواز بسته بندی شیمیایی

– جواز بسته بندی غذایی وآشامیدنی

– جواز بسته بندی دارویی و مخدر

– جواز بسته بندی آرایشی و بهداشتی

– جواز بسته بندی تجهیزات و ملزومات پزشکی

– جواز بسته بندی طبیعی سنتی و مکمل

متقاضیان جهت اخذ مجوز تاسیس انبار یا سردخانه می توانند با مراجعه به سایت بهین یاب نسبت به ثبت و پیگیری موضوع اقدام کنند.

یکی از ملزومات جهت اخذ مجوز از سازمان ها و ارگانهای دولتی داشتن دانش از شرح فرآیند انجام امور و مدارک مورد نیاز برای دریافت آن مجوز است.

مراحل لازم جهت گرفتن مجوز تاسیس انبار :

  • ارائه در خواست كتبي متقاضيجهت اخذ جواز تاسیس انبار
  • ارائه اصل و تصوير شناسنامه و كارت ملي متقاضي( ويژه اشخاص حقيقي ومديرعامل شركت ها)
  • ارائه اصل و تصوير كارت پايان خدمت يا معافيت دائم ويژه آقايان(جهت متقاضيان حقيقي و مدير عامل شركتها)
  • ارائه اصل و تصوير آگهي تاسيس و آخرين تغييرات مندرج در روزنامه رسمي كشور(ويژه شركتها و مؤسسه ها)
  • ارائه اصل وتصوير اساسنامه شركت كه مي بايست مرتبط بافعاليت خدمات، انبار داري يا نگهداري كالا باشد
  • تكميل فرم در خواست صدور مجوز تاسيس تاسيسات ذخيره سازي
  • ارائه طرح توجيهي فني و اقتصادي و مالي
  • واریز و ارائه فيش بانكي
  • گواهي عضويت در سيستم ايران كد از مركز ملي شماره گذاري كالا و خدمات
  • تأييديه سازمان تأمين اجتماعي
  • تأييديه بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران
  • تأييديه سازمان امور مالياتي